De Witte Spreeuwen Roeselare

Ornitologishe vereniging Roeselare en omstreken

Artikelindex

 Hopelijk kunnen we jullie talrijk verwelkomen op onze activiteiten .

Zondag 1 september

Vogelbeurs

in Den Hazelt te Rumbeke. GRATIS TOEGANG

Iedereen welkom

 

Beste sportvrienden, hartelijk welkom op de website van ornithologische vereniging De Witte Spreeuwen. Op deze website kunt u al onze activiteiten volgen en de nodige documenten terugvinden.

De Witte Spreeuwen Roeselare is een vogelvereniging met een traditie in het Roeselaarse. Met meer dan 200 leden worden jaar in jaar uit activiteiten georganiseerd om de vogelliefhebberij te ondersteunen en te promoten. Naast het maandelijks magazine van de overkoepelende nationale federatie K.B.O.F. verdelen wij ook ons eigen contactblad 'De Vogelliefhebber'. Daarin kan u als lid steeds de nieuwste info lezen betreffende toepasselijke wetgeving, opkomende activiteiten, ringbestelling, inenting, losse informatieve artikels. Verder organiseren we ook jaarlijks onze clubtentoonstelling in het najaar. Daarbij worden zo'n 800 vogels samengebracht en gekeurd door erkende K.B.O.F. keurmeesters.

De meeste activiteiten (voordrachten, ledenvergaderingen, vogelbeurzen, tentoonstelling) gaan door in ons vast clublokaal 'Den Hazelt' te Rumbeke, tenzij anders vermeld. Daar is eveneens ruime parking voorzien.

Zaal 'Den Hazelt'
Ingang via Pastoor Slossestraat
8800 RUMBEKE